Your creative success2021-03-09T21:07:51+01:00

Hallo daar, mede creatieveling.

Hier Sabine, oprichter van The Creatives Club:

Groeien gaat met ups en downs. Soms mis je helderheid en overzicht of laat je je bij keuzes leiden door twijfel en angst. Dat is rot. Maar je zit óók regelmatig in de ideeën-flow. Dat is juist heerlijk! Je ziet dan alles voor je. Bent enthousiast. Ziet grote kansen voor de komende jaren.

Waar je ook staat met je onderneming of creativiteit…
naar het volgende niveau gaan of van richting veranderen gaat niet vanzelf.

Hoe ga je van denken en dromen naar doen? Het voor elkaar krijgen? Voorrang geven aan waar je naar verlangt?

Wat als je het een half jaar doet op een nieuwe manier? Weg met alleen goede voornemens die steeds weer verdwijnen.

Jij pakt het de komende 6 maanden anders aan. Kom maar op met die stappen-methode en persoonlijke begeleiding. Kom maar op met…

your creative success

Voor de ondernemer met een creatief beroep (hallo leukerd) die wil groeien in 2021.

Echte groei doormaken vraagt om een bepaalde aanpak. Er zijn acht fases die elke creatieve ondernemer doorloopt om daadwerkelijk te groeien. Lekker overzichtelijk. Zekers. Met resultaten als dit:

“Alles viel op zijn plek. Ik ben ontroerd en dankbaar.”

“Ik durfde eindelijk mijn hart te gaan volgen en nu staan uitgevers te springen om met me te werken.”

“Mijn omzet steeg en ik heb alle vertrouwen in de toekomst.”

  • Eén keer per jaar start voor 12 ondernemers het Your Creative Success traject onder leiding van mij, creatives’ mentor Sabine Wisman.
  • In 100 dagen samen sneller groeien en successen boeken. Dát is een puike start van het jaar maken.
  • Krijg naast inzicht ook meer zelfvertrouwen en lef om jouw ideale creatieve bestaan in 2021 (uit te) bouwen, zodat je er nog meer plezier aan beleeft.
  • Je gesteund en extra gemotiveerd voelen door het contact met creatieve ondernemers en dito freelancers met wie je veel gemeen hebt.
  • In 8 fases ga jij in 2021 groots groeien. Jouw puike projecten voltooien. Dat prachtboek of die expositie verwezenlijken. Dat nieuwe vakgebied betreden. Die groei met je onderneming realiseren. Je eigen productlijn of eigen cursus lanceren. Wat het ook is…je hoeft het dit keer niet allemaal in je up uit te vogelen.
Join the team
Alette de Roos

“Ik ben in deze maanden meer opgeschoten dan in de drie jaar ervoor.”

Alette de Roos

“Alles stroomt!!!”

Wietske Westra
because you are made for more

De 100 dagen zorgen niet alleen voor een super plan van aanpak maar ook voor:

MEER FLOW

MEER LEF

MEER PLEZIER

KRIJG ANTWOORD OP JE VRAGEN…

Waar wil ik me in 2021 écht mee bezig houden?
Hoe minimaliseer ik twijfel en durf ik te kiezen?

Waar heb ik een schop(je) onder de kont nodig?
Waar vind ik mensen die snappen waar ik tegenaan loop? (Hier!)

Is het tijd om te doen waar ik naar verlang? (Bingo!)
Hoe krijg ik meer lef en zelfvertrouwen?

HOE DOEN WE DAT?
MET DE UNIEKE CREATIVE SUCCESS MIX. JE KRIJGT:


ACHT FASES VOOR HELDERHEID EN STRUCTUUR

Voor elke fase staat een module klaar in de online school van The Creatives Club. Te volgen waar jij maar wil (thuis of onderweg) en speciaal ontwikkeld om jou inzicht en zelfvertrouwen te geven zodat jij alle Creative Success kunt behalen waar je naar verlangt. We gaan eerst je droom super helder krijgen en je denken zo masseren dat je gaat dóen. En onderweg gaan we dit keer geen uitdaging of hobbel uit de weg.

Fase 0  Voorbereiding 

Fase 1  Zie het  

Fase 2  Kies het

Fase 3  Maak tijd voor het

Fase 4  Stippel het uit

Fase 5  Begin het  

Fase 6  Zet het door

Fase 7  Geef het nooit op

Fase 8  Voltooi het

Elke fase kent zo zijn uitdagingen. Dat gebeurt nou eenmaal bij groeien. Geeft niks. Die kunnen we aan. Bij elke fase horen er daarom vragen en opdrachten die jou verder brengen naar focus en succes. Handig! En alles op één plek in een aantrekkelijk werkboek waar je alles in schrijft.


KRACHTIGE TWEEWEKELIJKSE GROUPCALLS VOOR MEER HELDERHEID EN INZICHT

Elke veertien dagen is er een live online gesprek met Sabine en je Your Creative Success teamgenoten. Om je te helpen bij het doorlopen en voltooien van elke fase. En niet alleen dat. Ook om je te helpen bij andere uitdagingen, kansen en keuzes rondom je onderneming of freelance bestaan. We delen tijdens het gesprek kennis, ervaringen, meningen en ideeën. De blik van mentor Sabine en de anderen helpt. Zelf zit je er namelijk vaak middenin maar de andere leden hebben meer afstand en overzicht.

Voor de eerste gesprek ontvang je een planner inclusief handige voorbereidingsvragen die jouw deelname aan een groupcall keer op keer optimaliseren.


EEN ONLINE CLUBHUIS VOOR SUPPORT EN FEEDBACK

Tussen de groupcalls is er als je wil contact met de andere Creative Success teamgenoten en Sabine. Wil je verder ingaan op iets wat er tijdens de groupcall ter sprake kwam? Heb je een vraag naar aanleiding van een fase? Wil je een aha-moment delen? This is the place. Je maakt deel uit van een team waarin iedereen ups en downs heeft, slimmer wordt, stappen blijft zetten en groeit.


CHECK-INS OM OP KOERS TE BLIJVEN

Naast het online clubhuis is aan het eind van elke maand een check-in per email met Sabine. Ben je nog lekker op dreef? Wat zijn je successen en uitdagingen? Waar kan je een schop onder de kont (of steuntje in de rug) gebruiken? Hulp is hier.

“De eerste vier weken waren een ommezwaai. Weg zwart gat. Ik las dat positieve hier steeds in reviews van cursisten en ik dacht altijd: dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het gebeurde bij mij ook. Alles viel op zijn plek. Ik was ontroerd en dankbaar. En na een half jaar kan ik zeggen dat het de beste investering ooit was.”

Margré Mijer

In 2021 krijg je daarnaast maar liefst 6 bonussen:

✔︎  Ha, post! De Your Creative Success box met werkboek, planner en goodies op je eigen deurmat.

✔︎  Gratis online cursus ‘Grow Your Creative Biz’ (zelfstudie) ter waarde van 497 euro.

✔︎ ‘Jouw 2021 plan’ workshop exclusief voor het Your Creative Success Team.

✔︎ Bonus module: ‘Je mentale make-over’.

✔︎ Sabine’s nummer 1 zelf coaching tool (nooit meer iets anders nodig).

✔︎ Feestelijke afsluiting. Hoera! Honderd dagen knappe stappen gezet.

Dit mentoring programma helpt je niet alleen in 2021, maar bij elke toekomstige stap die je met je creatieve onderneming zet. Omdat je de 8 fases methode voorgoed kunt toepassen.

Twee termijnen van € 597,- excl. BTW

(€ 722,- incl. BTW)

Voorwaarts…want er wacht een inspirerende groep creatievelingen op je.
En je toekomst wacht óók op je.

“Een creatief bestaan en bedrijf hebben vind ik een geweldige en bevredigende ervaring, zeker als het op alle vlakken bij je past. En vanaf het moment dat ik besefte dat ik naast creatief zijn met iets meer focus en lef bezig moest zijn met waar ik naartoe wilde, groeide ik. Dat houd je nou eenmaal niet tegen.”

– Sabine Wisman

Kim Veenman

“Sabine heeft mijn pad voor altijd een nieuwe richting gegeven. Het is voorbij gevlogen en tegelijk: wat is er veel gebeurd! Ik heb dingen meegemaakt tijdens Your Creative Success die ik nooit had verwacht. Toen ik me inschreef, was het erop of eronder als zzp’er. Als Your Creative Success niets zou brengen, zou ik waarschijnlijk stoppen en weer op zoek gaan naar een baan. Ik ben er vol in gedoken en vond het zeker in het begin niet altijd makkelijk, maar moet je nu eens kijken. Zoveel moois gebeurde er. Sabine daagde me uit om m’n hart te gaan volgen. Dat deed ik. En als je vanuit je hart gaat, een plan maakt en lef toont… Nu staan uitgevers te springen om met mij samen te werken. Een uitgever die ik hiervoor niet eens durfde te mailen, belt mij om te zeggen hoe graag ze met mij willen werken. Ik kan het haast niet geloven.”

Kim Veenman
your creative success

Twee termijnen van € 597,- excl. BTW

(€ 722,- incl. BTW)

Of boek eerst een call en kijk of we een match zijn.

Is er iets nog niet duidelijk? Wil je maar twijfel je of het echt een match is met wat je zoekt? Dan spreek ik je graag. Boek nu je vrijblijvende 30 minuten gesprek.

Een greep uit reacties van deelnemers:

‘Ik heb meer richting, vertrouwen en ook meer durf. Dat zorgt voor een goede basis waar ik steeds op terug val.’
Sanne van der Bruggen


‘Ik kreeg een nieuw idee voor mijn bedrijf en nu, drie maanden later, heb ik dat voor een deel al gerealiseerd. Sabine hielp me om duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat stap voor stap voor elkaar krijg. Ik ben superblij met de resultaten.’
Marloes Reijenga


‘Sabine denkt heel positief en ziet mogelijkheden. Ook heeft ze een heerlijke no nonsense mentaliteit. Ik ging ervoor. Zaken werden concreter. Ik weet nu veel beter wat ik wel en niet wil. Heel fijn! Wat ook helpt, is de bewustwording dat het veelal om lef gaat. Er is dus ook wat verandert aan mijn mindset. Ik kan het gewoon!’
Gitta de Zwart 


‘Het was inspirerend! Heb nu veel meer structuur en ben met mijn bedrijf volledig uit de kinderschoenen. Opdrachten komen binnen. Dolblij met alles.’
Julie Beerepoot


‘Het heeft me superveel energie en kracht gegeven om te gaan staan voor waar ik in geloof. Ik durf te focussen en dat zorgt er nu voor dat ik supertrots ben op mijn eigen bedrijf!’
Inez de Zwart


‘Wat was het een boost! Ik heb meer lef, doe meer, plan beter en zette meteen succesvolle stappen.’
Marjolein Perin


‘Ik heb nu overzicht en de moed om door te gaan. Mijn omzet steeg en ik heb vertrouwen in de toekomst.’
Neeltje van der Wouden


‘Alles stroomt! Wat ben ik blij met de groep, de groep coaching calls en hoe iedereen met elkaar meeleeft. Enorm inspirerend. Ik weet nu precies wat ik wil en hoe ik daar kom.’
Wietske Westra


‘Mijn denken is anders. Ik denk groter en durf veel meer.’
Josien Brands


‘Er kwam meer ruimte voor wat ik echt wil doen en maken. Het gaf me rust.’
Carmen Nutbey


‘Sabine is een top mens. Altijd daar. Niet bang om haar openheid en kwetsbaarheid te tonen. Dat maakt haar zo toegankelijk.’
Mariette Haarlem


‘Ik wilde mijn eigen cursus ontwikkelen en op de markt brengen, zo kwam ik bij Sabine terecht. Ontettend fijn dat ik niet alles alleen uit hoefde te vogelen. Ook fijn waren de groep gesprekken op mijn hoog- en ook dieptepunten. De steun, aanmoediging en nieuwe inzichten hielpen me enorm. Mijn eerste cursus is inmiddels gegeven en een nieuwe komt eraan.’
Aafke Frederik


‘Ik heb zoveel meer durf mezelf te laten zien. Meer zelfvertrouwen. Alleen dat al.’
Irma van Osch


‘Een van de vele inzichten die ik opdeed was dat ik gelijkgestemden nodig heb om te sparren. De gesprekken waren zo inspirerend en gaven me telkens moed om verder te gaan.’
Martine Vanremoortele

Mocht ik iets overgeslagen hebben. Hier wat veelgestelde vragen…

Zijn we met een mega grote groep?2021-02-26T11:08:31+01:00

Nee. Er is een beperkt aantal plekken in het Your Creative Succes Team en vol is echt vol. Dit is omdat ik bij iedereen graag maximaal resultaat zie. En dat lukt nou eenmaal minder goed als je vanwege een hele grote groep om aandacht moet strijden.

Zeg, welke periode is Your Creative Success?2021-02-26T11:08:47+01:00

Deze 100 dagen focus en succes boost vindt één keer per jaar plaats. In 2021 van 4 januari tot en met 14 april. De online live  ‘Jouw 2021 plan’ workshop is op 11 januari van 10:00 tot 11:30. De live slot-viering (offline als corona het toelaat) is op 14 april.

Voor wie is Your Creative Succes vooral?2021-02-26T11:09:28+01:00

Als je een creatieve ondernemer of creatieve freelancer bent.
Je open en eerlijk durft te zijn naar jezelf en anderen.
Je kunt nemen én geven tijdens de groupcalls.
Je zin hebt om excuses gedag te zeggen. (Hallo wereld! Hier ben ik!)
Je er helemaal voor gaat in 2021.
Je het misschien best eng vindt om keuzes te maken en het toch doet.
Je niet bang bent om droomdoelen te stellen en je eraan te houden omwille van de groei en bloei.
Dan: JA! Helemaal voor jou.

Voor wie is Your Creative Success niet ?2021-02-26T11:09:11+01:00

Voor mensen zonder creatieve solo-onderneming of die geen freelancer met een creatief beroep zijn.
Voor creatievelingen die alleen willen nemen tijdens een groupcall en niet willen geven.
Die eigenlijk op zoek naar een klets-kwebbel-keuvelgroepje.
Die het best eng vinden om keuzes te maken en het om die reden nooit zullen doen.
Die de rillingen krijgen van doelen stellen en stiekem wel weten dat ze meer overzicht (een plan de campagne dus) moeten hebben, maar er van ze lang zal ze leven niet aan willen.

Dit ik precies wat ik zoek: sparren, hulp krijgen, steun en wat meer focus. Ik wil meedoen.2021-02-26T11:04:40+01:00

Nou, hop, inschrijven (dan want vol is vol, ik kan er niets anders van maken). Wil je graag maar twijfel je ergens over, boek dan een vrijblijvend gesprek. Ik kijk ernaar uit je te spreken.

Allemaal leuk en aardig, maar wie is Sabine Wisman?2021-02-26T11:04:33+01:00
Sabine Wisman

“Hallo daar! Ik ben Sabine. Naast zelf maken (begonnen als schrijver en daarna illustrator) geef ik sinds 2004 creatieve cursussen. Eerst op (kunst)opleidingen en vanaf 2009 onder mijn eigen vlag met zelf ontwikkelde cursussen en programma’s die ik geef in binnen- en buitenland. De laatste jaren begeleid ik veel creatieven met groei, helderheid en focus. Met doen, durven en regelmatig stil staan bij waar ik naartoe wil, kwam ik tot een o zo fijn creatief bestaan (en bedrijf). En dat gun en leer ik iedereen. Want wat is het leuk en bevredigend! Heb jij een snufje lef? Dan heb ik voor jou de uitgekiende methode om je van A naar B te brengen.”

Wat is Sabine’s rol
 tijdens de groupcalls?2021-02-26T11:04:17+01:00

Ze reageert tijdens de groupcalls op jouw problemen, uitdagingen en andere kwesties die je als creatieveling (en  creatieve ondernemer) tegen komt. Zet daarvoor haar vijftien jaar ervaring als creative solo-ondernemer in. Soms moet ze tijdens een groupcall streng zijn, daar ontkom je als gesprekleider van een groep enthousiaste creatievelingen niet aan. Geeft niks. Die strenge stem en blik (zie foto) is voor het goede doel: om te waarborgen dat iedereen aan het woord en bod komt binnen de gestelde tijd van de groupcall.

Ik wil niet nog een boek of cursus over productiviteit ofzo, maar persoonlijke begeleiding. Krijg ik dat?2021-02-26T11:03:22+01:00

Gelijk heb je! En ja, dat krijg je. Het is een bewezen effectief groepstraject (geen 1 op 1 traject) en vol contactmomenten met creatives’ mentor Sabine en de andere deelnemers. Via de group calls, de online community en de email check-ins van Sabine. Your Creative Success Team 2021 wordt wat de coaching calls betreft verdeeld in twee groepen zodat er tijdens die calls voldoende aandacht is voor iedere deelnemer.

Twee termijnen van € 597,- excl. BTW

(€ 722,- incl. BTW)

Title

Go to Top