Vooruit willen we. Nieuwe producten, diensten, maaksels en projecten. Nieuwe klanten, waarom niet? Groei is lekker. En je doet het o.a. zo:

creatief beroep

Want we zijn vaak zo druk, nietwaar? Maar met wát allemaal? Door te evalueren hoe afgelopen jaar ging en te weten waar je naartoe wil in 2019, heb je een voorsprong. Ik ga er weer helemaal voor dit jaar. Op zich wilde ik niet eens groeien afgelopen jaar wat omzet betreft. Ik vond het prachtig genoeg in 2017 en wilde vooral iets minder uur werken in 2018. Dat laatste lukte best. Er was meer tijd voor maken-zonder-doel; voor mijn SpeelKwartieren. Nouja, laten we zo zeggen: er moesten geen ávonden doorgewerkt worden en ook geen weekenden. En daardoor was er een hoop meer rust dan het jaar ervoor.

Ik wens jou alvast een geweldig plezierig 2019 vol groei en nieuwe dingen.

Volgende week maandag is de kick-off van de puike 90 dagen boost voor ondernemers die het in 2019 eens anders willen doen. Meer wil groeien. Zichtbaarder durven zijn. Meer stappen durven nemen.

Leuk dat je hier weer even was. Deel deze blogpost (vind ik geweldig) met een creatieve vriend of vriendin die je een geweldig 2019 gunt. Dank! Kies hieronder via welk kanaal.

Now go create!

handtekening sabine wisman