HOE IK BEGON

Mijn hele leven maak ik al en hunker ik naar creativiteit en ontdekken.
Ik verliet de kunstacademie vroegtijdig om te werken op een reclamebureau.
Volgde tegelijkertijd een schrijfopleiding (waar ik na afronding gevraagd werd part time les te geven…en ik zei ja) en begon als ondernemer. In de jaren die volgden verschenen er honderden artikelen, columns en illustraties van mijn hand in magazines en gaf ik zo nu en dan les.
Ruim twintig boeken kwamen uit in binnen- en buitenland. Ik vloog!
Zat royaal in het werk voor onder andere Sanoma, Hearst Magazines, New Skool Media, WPG Uitgevers, Uniekboek Spectrum en meer van dat fraais.

HOE IK CREATIEVEN GING AANMOEDIGEN

Naast volop werken in opdracht, ontwikkelde ik eigen creatieve cursussen en werd ingehuurd door creatieve opleidingen in binnen- en buitenland. Ruim vijftien jaar help ik nu mensen verder op hun creatieve en zakelijke pad. Eerst op het vlak van creatieve vaardigheden en later op het vlak van business mentoring en mindset. Stimuleren dat vrouwen gaan doen waar ze naar verlangen én zorgen dat ze er lekker van kunnen leven was en is enorm bevredigend.
Ik stopte met opdrachten aannemen en richtte me op het helpen van al die creatieve ondernemers die klaar zijn om te groeien.
Tegenwoordig werk ik vier dagen in plaats van vijf dagen: ik heb één studio-dag voor 100% creativiteit.
Mijn lievelingskudde (die van de creatieve mensch) helpen én zelf maken…wat een bofkont ben ik.

erin hanson quote

HOE IK DE DINGEN ZIE VOOR JOU

Ik geloof dat iedere creatieve ondernemer in staat is om een bevredigend en succesvol bestaan te hebben. Jij dus ook.  Ja, er staan regelmatig uitdagingen op de loer (het is niet anders). Met de juiste inzichten, ideeën en aanmoediging kan jij die aan. Ik daag je uit om in actie te komen en stappen te zetten.
Dat je gaat doen of maken wat alleen jij kunt.
Gaat geven wat jij nog meer te geven hebt.
Ik zou háást zeggen: dat ben je jezelf schuldig.
Oh, kijk…gezegd.

HOE VROUWEN FLOREREN

Mijn The Creatives Club® is een plek voor vrouwen met een creatieve onderneming die zich verder willen ontwikkelen, meer in de flow willen komen, richting zoeken of hulp willen bij het maken van keuzes over hun creativiteit en/of creatieve onderneming.

Een plek voor jou dus.
Waar je nu ook staat.
Waar je ook heen wil.

Ik woon, coach, schilder en schrijf op een plek tussen Amsterdam en de zee (Heemstede).  En af en toe coach, schilder en schrijf ik vanaf zomaar een plek tijdens een meerweekse wandeltocht.

Met ontzettend veel plezier spreek ik je vrijblijvend om te kijken of we een match zijn en wat ik voor je kan betekenen.

Boek hier je vrijblijvende gesprek
because you are made for more

DIT VOND IK FIJN OM TE HOREN

‘Sabine is een top mens. Altijd daar. Niet bang om haar openheid en kwetsbaarheid te tonen. Dat maakt haar zo toegankelijk.’ Mariette Haarlem

‘Sabine ziet mogelijkheden.’  Gitta de Zwart

‘Sabine’s positiviteit en nuchterheid is heel prettig in het proces. Haar ondersteunende, maar ook krachtige woorden hielpen me er vaak doorheen.’  Marianne Nieuwenhuijse

PS:

Ik perfect? Welknee. Ik ben mens, net als jij. Had en heb mijn uitdagingen op creatief en zakelijk vlak. Ik zoek ook begeleiding en coaching en heb zo een hoop uitdagingen overwonnen (hoera!) en werk aan weer andere uitdagingen (welja).