De komende 10 dagen kan je de beurs winnen.

De maker en creatieveling in jezelf (weer) wakker schudden, meer zelfvertrouwen krijgen over het creatieve proces en wat je maakt, beter omgaan met die interne criticus die zijn mond niet kan houden en weten wat je echt wil maken. Dat zijn de dingen die o.a. aan bod komen tijdens het acht weken programma van de Artist Wake Up Call.

Artist Wake Up Call creativiteit cursus

Ik nodig je van harte uit om mee te dingen naar de beurs.

Vertel me in een mail waarom jij zo dolgraag of broodnodig mee wil doen aan de Artist Wake Up Call.

Van 4 tot 14 september kan je insturen. 17 september maak ik de winnaar bekend.

Ga intussen lekker maken :) en leg die lat laag. Het hoeft niet meteen in een museum te hangen roep ik altijd.

De vorige winnaar (Irma van Osch) zei na het volgen van het Artist Wake Up Call programma: “Ik verbaas me over hoeveel dingen waar ik voor de Artist Wake Up Call tegenaan liep, door het programma opgelost zijn.”

De kick-off van de 8 weken is op zaterdag 6 oktober op deze mooie plek in Amsterdam.

Kick off Artist Wake Up Call

Zit jij die dag op een van deze stoelen?

Meer info over de Artist Wake Up Call vind je op de webpagina.

handtekening sabine wisman