schrijver illustator vlaggetje sabine wisman LR

idea machine sabine wisman

een begin

Vroegtijdig verliet ik de kunstacademie en ging werken op een reclamebureau. Later volgde ik een schrijfopleiding. Twintig boeken verschenen er en meer dan honderd artikelen en columns in magazines.

hoe het echt begon

Na tien jaar alleen schrijven, droogden mijn verftubes en inkpotjes uit. En ik ook. Dus zette ik mijn twee liefdes (schrijven en tekenen) samen aan het werk. Dat was het! Sindsdien is mijn missie: verrassen en informeren door info-illu’s, getekende reportages en ander frisfraais.

hoe anderen beginnen

Naast illustreren, moedig ik iedereen graag aan de creatief in zichzelf wakker(der) te schudden. Door de Maandag Motivatie artikelen op mijn blog en het geven van workshops.

klanten o.a.

klanten sabine wisman

illustrator visual storytelling wisman
Ik illustreer en schrijf daarbij. Dat is het. Wat uitgebreider: ik zorg voor opvallende visuele content voor online en offline media die houden van frisfraaie illustraties. Als ideeën machine denk ik graag mee. En anders initieer ik het wel. Ik ben dol op nieuwe projecten: groot en klein.
Je kan het ook een beeldreportage noemen. Of een getekend verslag. Hoe-dan-ook: ik ga naar een locatie (stad, evenement, museum) en kijk. En teken. Wat ik zie leg ik in beeld vast. Wat ik denk en voel leg ik vast in woorden.
Ha, wat een enthousiasme. Je ziet me elke maandag met een Maandag Motivatie op mijn blog. Ik ben niet alleen hier te zien, ik ben ook om naar te luisteren 06 12312982 (en ik luister graag naar jou). En om naar te schrijven sabine@sabinewisman.nl.
Ik geloof dat iedereen creatief is. Dat moedig ik graag aan, want die ‘iedereen’ gelooft het zelf niet altijd. Ook ben ik ervan overtuigd dat je je creatieve pad moet bewandelen. Want dat pad is verrekte interessant en fijn. En maak vooral je parttime of fulltime werk van mooie dingen maken. Dat stimuleer ik ook graag.
Thee graag. Bij mij of bij jou in de buurt. Altijd in voor een goed gesprek en/of een brainstorm.
Dat vraag ik me soms ook af. Maar mensen enthousiasmeren en aan het maken krijgen is zo leuk. Het is een deel van mijn werk. Daarnaast ben ik bezig met werk in opdracht, tijd vrij maken voor het maken van vrij werk en het benaderen van klanten met mijn ideeën.
Mooi zo. Want ik geef graag antwoord. Ik ben dol op communicatie en praten over wat ik het liefst (voor jou) doe, vind ik helemaal geweldig. Dus bel 06 12312982 of mail sabine@sabinewisman.nl.

 

portret Sabine Wisman

hee hallo!