artist wake up call wisman

start 14 mei 2018

Verlang jij er naar je creativiteit voor eens en altijd (verder) aan te boren?

Ben je parttime/fulltime maker en heb je het gevoel wat vast te zitten in je beroep? Toe aan een frisse wind door het makende bestaan? Of ben je hobbytime maker en wil je creativiteit verder ontwikkelen en voorgoed omarmen?

Het acht weken programma Artist Wake Up Call helpt al deze vormgevers, illustratoren, kunstenaars, schilders, tekenaars, schrijvers, fotografen en andere makers. Het is een uniek en prettig intensief programma, deels online, deels offline, waarin je jouw creatieve pad beter leert begrijpen en uitstippelt. Daarnaast ga jij natuurlijk veel maken. Klaar voor verandering? Let’s go!Sabine_wisman_doe_mee

Dit voorjaar. Acht weken wakker worden.

Jij kan ook een blije artist zijn, mooie dingen maken en een creatief leven leiden.

Wat je o.a. in de Artist Wake Up Call doet:

1

Je ontdekt wat je het allerliefst doet

Je verlangt naar meer creativiteit, meer maken. De keuze is ruim.
Maar wat wil je nou echt maken?

2

Je zegt je excuses vaarwel

We masseren de je ‘ja-maar’ gedachten en weerstand weg tijdens de 8 weken. Zachtjes. En heel af en toe met wat meer kracht. Hierdoor ga je doen. En weer. En nog eens.

3

Je wordt vrienden met je interne criticus

Je weet wel, die stem die zegt dat wat je maakt niet goed genoeg is. Daar weten we wel raad mee. 

4

Je voelt je gesteund

Je bent zo niet alleen in je proces. Dat merk je tijdens de bijeenkomsten en in het (online) Artist Wake Up Call clubhuis waar je voorgoed toegang tot hebt.

5

Je maakt vaak en met plezier

Laat de wereld zien wat alleen jouw brein en tien vingers voor moois kunnen maken.

6

Je wordt zelf je beste coach 

Je leert jezelf de juiste vragen te stellen en jezelf te motiveren. Ook bijzonder prettig voor na de Artist Wake Up Call.

testimonial artist wake up call 
“Aandacht voor mezelf en mijn creativiteit. Dat zocht ik en kreeg ik. Ik vond het spannend – want onbekend – maar had er vertrouwen in. De zeven weken waren heel inspirerend, soms confronterend en vooral stimulerend. Wat waren er veel inzichten! Live changing voor mij.”
Marieke Wagener  
pascale guillou artist wake up call
“Mijn uitstelgedrag en het niet kunnen kiezen…ik had er steeds meer last van. Was echt op zoek naar een kick in the butt. Die kreeg ik. Ik vond weer plezier in het maken en ben heel blij dat ik mijn creatieve onderneming een andere richting op bracht. Met meer zelfvertrouwen ging ik daarna aan de slag.”
Pascale Guillou | www.pascaleguillou.com

testimonial artist wake up call
“Ik wilde mezelf op creatief vlak verder ontwikkelen en mezelf toestemming geven om kunstenaar te zijn. De Artist Wake Up Call leek me wel wat. Ook leek het me spannend en intensief, maar het ging allemaal op een prettig tempo. Het was een goede mix van lezen, leren en maken en het leverde me meer inzicht, zelfvertrouwen en zelfkennis op.”
Marjolein van Braam Morris | www.debetekenaar.nl

You are an artist sabine wiseman

Krijg antwoord op je vragen…

 • Wat wil ik nou echt graag maken?

 • Waar heb ik een schop(je) onder de kont nodig?

 • Hoe kom ik aan inspiratie als mijn hoofd leeg is?

 • Wat is mijn creatieve DNA?

 • Waar vind ik mensen die snappen waar ik tegenaan loop? (Hier!)

 • Een eigen stijl? Ik? (JA)

 • Ben ik de enige die twijfelt over wat ik maak? (Neen, vrijwel alle makers twijfelen regelmatig over wat ze maken)

 • Waar krijg ik energie van?

 • Is het tijd om aan de slag te gaan als pro? Of om als pro een volgende stap te zetten?

 • Wat doe ik met de criticus die in mijn hoofd woont?

 • Hoe maak ik van maken een gewoonte?

Dit fijns is allemaal inbegrepen:

boek artist wake up call

Boek vol
theorie en opdrachten

3 x Workshop

Kick-off 
incl. drank en hapjes

Voorgoed toegang tot online clubhuis voor support en feedback van o.a. Sabine Wisman

Gepersonificeerd notebook

Afgerond?
Een certificaat voor jou!

Veel ideeën en volop inspiratie,
weten wat je echt wil

Nieuwe contacten

Artist post
(ja, echte post!)

Is na de Artist Wake Up Call nog een extra zetje in de rug welkom? De besloten AWUC community blijft jaren online én actief.

Voor wie

Parttime/fulltime creatieven…
…die het gevoel hebben in hun beroep wat vast te zitten en toe zijn aan een frisse wind door het makende bestaan.

Hobbytime creatieven…
…die hun creativiteit verder willen ontwikkelen en voorgoed willen omarmen.

Investering

687,00 incl. BTW
567,23 excl. BTW

Inschrijven kan later dit jaar. Mail me en ik zet je met plezier op de lijst van mensen die ik als eerste aan hun jasje trek zodra de inschrijving open is.

JA, IK DOE MEE!

| Ben je zelfstandig ondernemer dan zijn het opleidingskosten en aftrekbaar | Het aantal plaatsen voor de Artist Wake Up Call is gelimiteerd |

Belangrijke data: 

8 weken programma | maandag 14 mei 2018 t/m vrijdag 6 juli 2018

feestelijke kick-off  en 1e workshop | maandag 14 mei 2018 | Amsterdam | 13.00 – 16.00

2e workshop + borrel  | vrijdag 29 juni 2018 | Amsterdam 14.00 – 17.00

Verwijder blokkades, zet stappen en kijk niet meer om: hoera voor de artist die je (verder) wakker schudde!

 

recensie Artist Wake Up Call

“Het moment was daar om mezelf als kunstenaar en creatief ondernemer serieus te nemen, dus de Artist Wake Up Call kwam als geroepen. Ik had er hoge verwachtingen van want ben altijd enthousiast over wat ik van Sabine zie en lees. De zeven weken gaven me richting en ik ben blij met de inzichten, herkenbaarheid en het ‘thuisgevoel’ van een groep creatieve geesten. Het leverde niet alleen een fijn nieuw netwerk op maar ook het begin van een succesvol leven als kunstenaar.”
Neeltje v.d. Wouden | www.mapartandacting.nl

De 7 modules van het programma:

1 OPWARMEN + SPELEN

2 ONTDEKKEN

3 KIEZEN

4 LUISTEREN (OF NIET)

5 DELEN

6 GROEIEN

7 DOORGAAN

BONUS ❶ – WORD JE BESTE COACH

BONUS ❷  – JE EIGEN STIJL

“Wat ik naast schrijven en illustreren geweldig vind om te doen, is mensen helpen bij het krijgen van meer inzicht in hoe ze hun ideale creatieve bestaan kunnen vormgeven. Om het creatieve proces en de keuzes rondom wat ze willen maken, te analyseren en helder te krijgen bij ze. Daarbij denk ik graag in mogelijkheden en niet in belemmeringen of bedreigingen.” – Sabine Wisman

Heb je Sabine nog niet ontmoet?

❶ Sabine is ervan overtuigd dat we allemaal makers zijn. Voor wie het verlangen tot maken heeft, is ze met plezier inspirator/motivator. Ze applaudisseert graag voor mede-creatieven. Het Arist Wake Up Call programma ontstond door alles wat ze de afgelopen vijftien jaar op haar creatieve pad tegen kwam, te inventariseren en analyseren. Wat wel werkte en wat niet? Wat zijn de ingrediënten van een bevredigende en succesvolle creative carrière?

❷ Al meer dan veertien jaar is Sabine solo-ondernemer en ontwikkelde zich van kinderboekenschrijver naar schrijver/journalist naar illustrator/schrijver. ‘Met doen, een beetje lef en regelmatig stil staan bij waar je naartoe wil, kom je ver,’ zegt ze. Er verschenen 23 boeken, honderden artikelen en columns in magazines en een enorme bups illustraties voor uitgevers en andere fijne klanten.

❸ Ze hielp honderden creatieven stappen te zetten op hun creatieve pad. Sinds 2004 geeft ze creatieve workshops en gaf o.a. les bij ScriptPlus (onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam), Editio en tekenschool SketschbookSkool. Ook gaf ze de lezing ‘Ups en Downs van het creatieve proces’ bij de OBA in Amsterdam.

Een vraag of twijfel je of de Artist Wake Up Call echt iets voor je is?

Mail Sabine! 

Of bel haar op 06 12312982

Sabine in de pers

‘Prestatiedrang en schaamte zitten vaak in de weg’

“Wisman leert haar cursisten dat ze twee zielen in zich verenigen: de creatieveling en de criticus. Als de laatste niet zwijgt, kan de eerste niet spreken. (…) Prestatiedrang en schaamte zitten vaak in de weg. Mensen moeten worden losgeweekt. ”
NRC Handelsblad

‘Het hoeft niet perfect’

“Wees niet bang! Durf iets op papier te zetten. Of het nu om schrijven of tekenen of wat dan ook gaat: het hoeft niet perfect te zijn en fouten maken mag. Speel. Experimenteer! Stop met jezelf te vergelijken met anderen. Maak eerst veel voor jezelf van wat je het allerliefst maakt voor klanten.
Zo bouw je een portfolio op die je opdrachten levert waar je blij van wordt.”
Margriet

‘Ze vergelijken zichzelf graag met anderen’

“Veel creatieve mensen zijn bang dat wat ze maken, niet goed genoeg is. Dat het groeiproces sneller moet. Ze vergelijken zichzelf daarbij graag met anderen. Anderen die al tientallen jaren doen wat zij gaan doen, dus die vergelijking maakt ze niet gelukkig. Een stap in de goede richting is dat ze het creatief bezig zijn niet te serieus nemen. Dat ze zich realiseren dat ze geen museum-waardig iets hoeven te maken, maar vooral eerst gewoon moeten maken.”
OBA krant