De kick-off van de Artist Wake Up Call 2017 is over precies een maand! Ongelofelijk veel zin in om creatieve ondernemers (in spe) te helpen bij het helder krijgen van wat de volgende stap op hun creatieve pad is. Ze vertrouwen te geven en te inspireren.

Ik las net nog even wat de vorige deelnemers erover zeiden. Maakte mij :)

Dit, bijvoorbeeld:

“Ik kwam er tijdens de workshop MyCreativeDNA achter dat het beter gaat met mij en mijn creativiteit dan ik dacht. Daardoor kreeg ik meer zelfvertrouwen.”

“Ik ben veel meer aan het maken.”

“Ik heb mezelf toestemming gegeven onderweg te zijn; dat ik niet meteen morgen op het eindpunt hoef te zijn. Ik ben aan het leren en groeien en dat is oké.”

“Het fijne en dankbare gevoel me thuis te voelen tussen mensen die begrijpen wat ik wil en waar ik tegenaan loop. Dat is misschien wel de grote winst voor mij.”

“Ik voel meer acceptatie voor het punt waarop ik nu sta en ben minder bezig met wat anderen vinden van wat ik maak.”

“Ik werd tijdens de Artist Wake Up Call wat onrustig van wat ik allemaal nog wil maken. Er is gewoon niet genoeg tijd! Gelukkig ben ik wel een stuk minder onzeker over wat ik maak.”

“Ik ben uit mijn comfort zone gestapt, heb meer zelfvertrouwen en voel beter dan ooit dat ik hier meer mee wil. De Artist Wake Up Call heeft gemaakt dat ik makkelijker aan de slag ga. Mijn oordeel over mijn creatieve uitingen en hoe vaak ik maak, is milder. Winst!”

“Dat ik al die weken lekker stil mocht staan bij mezelf en mezelf speeltijd gaf, vond ik heerlijk.”

“Ik ben meer bij mezelf gekomen en weet nu welke kant ik met mijn creatieve onderneming op wil.”

“Ik weet nu dat niet iemand anders maar ík degene ben die me een kick in de butt moet geven. Ik ga het doen!”

“Mijn mindset is veranderd. Ik heb geleerd liever voor de maker in mezelf te zijn.”

“Soms komen dingen op het juiste moment. Het programma van Sabine is een geweldig voorbeeld. Het ging weer stromen. In onverwachte richting. Ik ben gaan nadenken waarom ik niet kon focussen en heb daar antwoord op gevonden.”

Is het wat voor jou? Dan kan je meer informatie vinden en je inschrijven op deze webpagina.


15129413_1480998091917468_3809072113620516109_o